Psykoterapi

Den tilstand vi bruger mest tid i, har stor betydning for kvaliteten af vores liv

Jeg arbejder både med folk som er helt grønne inden for terapi, men også med de mere erfarne, som har dykket mere ned i deres selvudvikling. Jeg nyder at se folk rykke sig og at følge deres fremskridt igennem deres forløb og egen udvikling.

En af mine mentorer plejede at sige, “Hvis du bliver ved med at gøre det samme, vil du blive ved med at det samme” – “Hvis du vil have noget andet, så må du gøre noget andet”. Og selvom det lyder super simpelt, så ved jeg, at det kan være svært at efterleve. Men hvis du ønsker forandringen, så skaber vi den.

Hvis du foretrækker en telefonisk samtale først, kan det godt lade sig gøre. Ellers ses vi til første session, hvor du fortæller mig om dit dilemma / problem / udfordring etc. Herefter taler vi om, hvad der skal til for at komme problematikken til livs. Efterfølgende aftaler vi, om det er et længere forløb der skal til, eller om du vil booke aftaler med mig fra gang til gang.

Til de nye indenfor området

Jeg har selv været en af dem, som havde afsindigt svært ved at række ud. Jeg følte det som et nederlag, hvis andre skulle hjælpe mig og jeg ville klare alting selv. Jeg ved derfor, hvor svært det kan være. Specielt for dem som aldrig har gjort det før. Derfor har jeg også en kæmpestor respekt, for dem der gør.
Og det er nødvendigt, hvis man ønsker noget andet.

Psykoterapi – Priser og fremgangsmåde 

Da jeg mener, at relationen mellem terapeut og klient er noget af det vigtigste for at kunne skabe forandringer sammen, så er første session altid gratis. På den måde spilder du ikke dine penge, samt du får en forsmag på, hvordan jeg arbejder terapeutisk. Bagefter tager vi sammen stilling til, hvad der er bedst for dig fremadrettet.  

Der tages forbehold for at prisen kan stige med en måneds varsel. Dog vil klienter, der allerede er i terapi, kun kunne mærke en mindre stigning.

Priser:
Første session: Gratis 

Personligt møde: 1 time og 30 min – 650,-

Jeg tilbyder også at møde op hjemme ved dig, hvis det er rammerne du fortrækker. Dog kommer dette med et ekstra gebyr, hvis afstanden er over 15 km. Gebyret varierer afhængigt af afstanden. 

Sådan foregår det

Terapi

Du møder op på adressen, Nordborggade 17, 8000 Århus, eller jeg kommer hjem til dig, (hvis dine omgivelser tillader det).

Betaling

Du kan enten betale kontant eller via bankoverførsel efter sessionen. 

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme, skal jeg vide besked senest 24 timer, inden vores aftale. Ring eller send en sms til 40475505.

Giver du besked senere end 24 timer før aftalen, betales der halv pris.

Mød mine klienter 

"Jeg har fået øjnene op for, hvor meget bedre jeg egentlig kunne have det"

Mads har en evne til at stille de spørgsmål, der gør at jeg selv finder svarene, hvilket har været vigtigt for mig. Jeg har igennem forløbet fået en meget større forståelse for mig selv, hvilket har gjort det lettere at se på mig selv med mildere øjne. 

– Kvinde, 46 år.

"Allerede efter første session kunne jeg mærke en forskel"

Mads er en uundværlig sparringspartner gennem mine sociale udfordringer. Med hans nærvær formår han at skabe et tillidsfuldt rum, som har hjulpet mig til at åbne op for emner, jeg ellers ikke havde regnet med, at jeg skulle åbne for nogen. Han tør være tilpas provokerende i sine spørgsmål og praktiske øvelser til at kunne udfordre mine forestillinger og overbevisning.

– Kvinde, 29 år.

"Jeg vidste ikke hvor meget jeg havde brug for det"

Da jeg startede i terapi hos Mads, der vidste jeg ikke rigtigt, hvad og hvordan sådan noget terapi noget foregik. Jeg var skeptisk over, om sådan noget “hokus pokus” overhovedet ville virke på mig. Det viste sig at være en af de bedste ting jeg har gjort for mig selv.

– Mand, 41 år.

"Du for vild, Mads"

Efter 3 gange ved Mads, begyndte mine tætte relationer at bemærke en forskel og fortælle mig, at jeg virkede meget mere glad. Mads havde givet mig redskaber til at udtrykke mig på en ny måde, og ikke gemme mig væk bag sætningen “det går fint”. Det har gjort så stor en forskel for mig, at det har inspireret nogle af mine venner, som nu også overvejer at starte i terapi.

– Mand, 39 år.

Spørg løs

 

Jeg står gerne til rådighed for alle spørgsmål, hvis du stadig er usikker på, om det er mig du skal vælge som terapeut. 

Så hold dig ikke tilbage fra at ringe til mig på 40475505 eller SMS på samme nummer. Du kan også sende mig en mail på mads@madsdamiri.dk

Her har du også mulighed for at vende din udfordring og allerede her få en fornemmelse af, om jeg er den rette til at hjælpe dig.
Er jeg ikke det, så henviser jeg dig til den, som jeg mener, kunne være den rette terapeut til at hjælpe netop dig. 

Send Email:

1 + 11 =

Tlf.: +45 40 47 55 05   Email: mads@madsdamiri.dk 

Nordborggade 17, 8000 Århus