fbpx

Om mig som terapeut:

En nærværende terapeut, der møder dig der, hvor du er

Hvis du ønsker en nærværende terapeut med en stor ro, så er det blandt andet sådan, jeg er som terapeut og menneske.

Jeg har fokus på, hvad der lever i dig, og på dit mål med terapien. Jeg sidder derfor ikke med hovedet begravet i notatblokken, men er tilstede sammen med dig, så vi sammen kan skabe den forandring du ønsker.

Jeg har arbejdet med mennesker de sidste 11 år af mit liv, hvor de sidste 6 år har været som coach og sidenhen som terapeut. 

Jeg har altid haft en stor interesse for psykologi, men da jeg selv har oplevet, at psykologer ikke har mødt mig på den måde, som jeg har haft brug for, søgte jeg andre veje. Jeg fandt mit svar i den holistiske del af det psykoterapeutiske. Dette gav mening for mig, og jeg begyndte at arbejde meget mere holistisk med mig selv og efterfølgende med andre. Jeg har erfaret, at denne tilgang til terapi gør det muligt for mig at møde alle mennesker, lige der hvor de er.

Du får en terapeut, som har oplevet livet på godt og ondt og mærket det på egen krop og som derfor møder dig der, hvor du er.

Om mig som menneske.

En stor motivationsfaktor for mig, er, at jeg selv har levet et liv fyldt med usikkerhed, depression og vrede. Et liv hvor det vigtigste for mig var det perfekte billede udadtil. Jeg kæmpede en kamp for at opretholde det, så ingen kunne se, hvad der egentlig skete under overfladen. Jeg søgte konstant ekstern bekræftelse, for kortvarigt at kunne føle mig anerkendt, ønsket og tilstrækkelig. Men jo mere ekstern bekræftelse jeg fik, jo hurtigere og mere skulle jeg have, for igen at kunne slappe af og føle, at jeg var okay.

Det stod på i nogle år, indtil jeg blev ramt af en voldsom hudsygdom, som tvang mig ned i gear. En sygdom der varede omkring 8 år, og næsten tog livet af mig (bogstaveligt talt) op til flere gange. Men sygdommen var også en øjenåbner. Den fik mig til at indse, hvor meget tid og energi jeg havde smidt i, hvad andre tænkte og om, hvordan man BURDE leve. Jeg begyndte at tage ansvar for mit selvværd, for den jeg i bund og grund var og er, og for den jeg ønsker at være. Dette har skabt et solidt ståsted i mig. Et sted at tale fra.
Så i dag hjælper jeg derfor andre med mentale, psykiske og følelsesmæssige udfordringer. Det gør jeg ud fra personlige erfaringer støttet af den faglige tillæring jeg har erhvervet gennem relevante uddannelser. (Dog skal det siges, at diverse uddannelser og tillæringer kun har værdi, hvis man formår at møde mennesker åbent og uden at dømme. En nysgerrig, omfavnende og nærværende tilgang er essentiel for vækst. Samt forståelse for, at vi mennesker gør, hvad vi kan, med det vi har lært.)

Idag lever jeg et liv, taknemmelig for alt jeg har været igennem. Et liv hvor jeg bruger min fortid og redskaber jeg har lært på vejen, til at hjælpe andre, i kampen om at komme usikkerhed, lavt selvværd, depression, angst og meget andet til livs. For som Mother Theresa sagde “The biggest disease in the world is people feeling unwanted – Den største sygdom i verden er mennesker der føler sig uønskede”.

Det der driver mig

Det ægte og intense møde der opstår mellem to mennesker, når man kommer ned i det sårbare – der hvor det, der tæmmes og gemmes, stadig lever – og derfra sammen skaber en transformation..
Det er det der fascinerer mig dybt. Inspirerer og driver mig.

   Jeg er også

  • Frivillig terapeut på et Mandecenter.
  • På 2100 timers undervisning, træning, egen terapi, supervision og klienterfaring som terapeut.
  • Tidligere ansat i organisationen Børns Vilkår
Navn går her

Mød mine tidligere mentorer

"Hvor terapi bliver til kunst"

Mads formår at sætte sig i klientens sted, hvorfra han så arbejder meget intuitivt og bruger sine redskaber til at gå med det der lever. Med hans nysgerrige og udforskende tilgang skaber han et naturligt flow for terapien. Det som vi kalder, når terapi bliver til kunst.

– Mentor –

"Naturtalent"

Mads udviser gang på gang en evne til naturligt at kunne følge sine klienter gennem deres proces, hvor han intuitivt fanger det som lever i det underbevidste hos klienter. Han har et flair for faget og er det man kalder et naturtalent inden for området.

– Mentor –

"Sidder ikke fast i teorien"

Selvom Mads har styr på teorien, så sidder han ikke fast i den eller er låst til den. Dette medvirker til at skabe et frit, fordomsfrit og kreativt rum, hvor terapien kan få lov at gå i den retning, som klienten har brug for. 

– Mentor –

Som led i min udvikling som terapeut såvel som

menneske, er jeg løbende i supervision.

– Dette er medvirkende til et trygt og effektiv forløb

Navn går her

Tlf.: +45 40 47 55 05   Email: mads@madsdamiri.dk 

Nordborggade 17, 8000 Århus